Om Thy Stillads

Thy Stillads blev grundlagt i 1979 og blev i 1994 overtaget af de to nuværende indehavere Erik Houmøller og Kai Jessen.

Firmaet opererer fra Thisted, hvor vi har lager på Industrivej 47B. Administrationen ligger på Gyvelvej 41.

Thy Stillads fokuserer udelukkende på montering af stilladser til den professionelle sektor.

Virksomheden er ekspanderet siden opstarten, så vi i dag er otte ansatte, heraf seks stilladsmontører.

Vi har de nødvendige certificeringer indenfor montering af stillads og vort personale er i løbende uddannelse for at imødegå de stigende krav der stilles til branchen.

Erik Houmøller

Indehaver, Thy Stillads

Anbefaling

Taget ud fra Bnki’s evaluering. Herunder følger anbefaling til projektansvarlige og virksomheden. Dette er det første projekt som Thy Stillads ApS (TS) får evalueret hos Bülow Management.

TS har gennemført en aflevering af projektet indenfor den aftalte tidsfrist, hvilket også kan ses i evalueringen, som afslører en yderst tilfreds kunde. Ikke nok med at TS har afleveret deres projekt til tiden, projektet er også afleveret uden at der er konstateret nogen form for mangler.

Det adskiller sig høj grad fra hvad der typisk ses hos kunderne i BNKI.
Således konstateres der gennemsnitligt 2,93 kosmetiske mangler pr. mio. kr., 0,79 mindre alvorlige mangler pr. mio. kr., samt 0,05 alvorlige og kritiske mangler pr. mio. kr. i BNKI. Den videre analyse af evalueringen viser, som det bliver bemærket herover, at det er en yderst tilfreds kunde som TS har afleveret sit projekt til.

 

Således opnås der topkarakteren 5,0 på nøgletallene for den obligatoriske kundetilfredshed og kundeloyalitet (afsnit 4 og 5), samt nøgletallene for den overordnede kundetilfredshed og kundeloyalitet (afsnit 7) Det vidner om højt kundefokus og er meget flot, samtidig med at det adskiller sig fra hvad der gennemsnitligt ses hos kunderne i BNKI.

Bülow Management vil set i lyset af den meget flotte evaluering, anbefale TS, at man offentliggør sine evalueringer via bnki.dk, for derigennem at markedsføre sig selv.